bine ati venit!

bine ati venit pe blogul meu !pasiunea mea e sa crosetez lucruri pt copii ,improvizez dupa alte idei .fiecare lucru e unic ,niciunul nu seamana cu altul .mai am de invatat dar imi place cea ce fac si voi incerca sa fiu buna in cea ce fac . multumesc pt vizita . pt comenzi sunati la 0763769523 ,multumesc

comanda ta!

pt comenzi sunati la nr de tel .0763769523 si va raspund cu drag , pot trimite si prin colet postal in orice zona a tarii
multumesc pt comanda !

Despre mine

Fotografia mea
imi place noul ,frumosul si viata frumoasa .

luni, 28 noiembrie 2011

guleras

uraaaa! am terminat gulerasul mov !imi place atiit de mult culoarea mov incit as lucra numai cu mov!si e chiar calduros gulerasul!


joi, 24 noiembrie 2011

clamee clamite



bunaaa ..iata ca am facut si ceva accesorii am auzit ca sunt mai profitabile! adica se vind mai bine ,acum sa vad  daca asa este !  floricelele acestea am vrut sa leatasez la o gentuta dar m-am razgindit si iata ce am facut ... am prins la clame de par.

miercuri, 23 noiembrie 2011

esarfa rosie

  in acelasi decor de craciun am mai incadrat si o esarfa rosie  din fir subtire ideala pt ocazii speciale de purtat pe umeri ,da un aspect unei tinute de seara de vis   asezonata cu o floare brosa .

caciulita adolescente

bunaa!  asa cum am spus anterior  ,mi-a placut cum a decorat ela blogul sau mai bine spus pozele din blog ,a incadrat produsele in o lume a lui mos craciun ! am incercat si eu sa incadrez o caciula proaspat scoasa din croseta!    am in lucru un guleras din aceeasi culoare sa fac set !

duminică, 20 noiembrie 2011

Ella's place: Set Crăciuniţă "Sofia"

Ella's place: Set Crăciuniţă "Sofia": Setul "Sofia", botezat după numele micii proprietare, este un fel de "Ioana - the third" de sărbătoare. Decorat cu crăciuniţe croşetate... imi place cum a personalizat blogul si am decis sa incerc si eu .dar numai zic de produse ,toate sunt in spiritul craciunului ! bravoo !

marți, 15 noiembrie 2011

esarfa valy



bina v-am gasit!        chiar daca am facut o mica pauza tot am lucrat ceva !    o esarfa moderna si sofisticata in punct secret  cu o floare atasata .cele 2 culori o fac eleganta,fina si seducatoare pe purtatoare! !dimensiuni  lungime=142cm   latime=20cm   diametrul florii=9cm .    la comanda fac si alte nuante. multumecs pt vizita!

miercuri, 2 noiembrie 2011

Invata de la Mihaela: DECUPAJ cu folie alimentara

Invata de la Mihaela: DECUPAJ cu folie alimentara: Nico, junioarea noastra, s-a plans ca nu-i plac copertile caietelor pe care le are la scoala. Caiete de 48 de file sunt cu coperti uni in nu...       o ideee geniala  in curind o sa o fac si eu pt fiul meu de clasa a 3a .incercati si voi!